Pages

mandag den 23. maj 2011

Verdens bedste lasange - og det mener jeg!

1 løg
3 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
1 spsk olivenolie
3 spsk frisk, hakket rosmarin
1 dåse hakkede tomater
1 dl chilisauce af ketchuptypen
1 tsk salt, friskkværnet peber

OSTESAUCE:
5 dl mælk
2 dl piskefløde
2 spsk majsstivelse
4 spsk vand
200 g mozzarella eller feta
250 g lasangeplader

TILBEHØR:
Rucola med vinaigrette

1. Sæt ovnen på 225 grader
2. Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Steg kødet, løg og hvidløg i olivenolie, til det har fået lidt farve. Tilsæt rosmarin, tomater og chilisauce, og lad det koge i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
3. Bring mælk og fløde i kog. Jævn med majsstivelse rørt ud i koldt vand. Smulder osten i.
4. Læg ostesauce, lasangeplader og kødsauce lagvis i et fad. Afslut med ostesauce og den resterende ost.
5. Bag den midt i ovnen i 30 minutter.
6. Server med rucolua og vinaigrette.

VELBEKOMME!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...