Pages

søndag den 6. oktober 2013

Når man har 1000 bolde i luften!

Min situation pt.:
Gravid med baby nr. 2 i uge 8 + 1, hurraaa...
Netop flyttet til Esbjerg for en uge siden sammen med Sofia og Casper. Bor i et lille anneks hos mine svigerforældre. Der er ikke meget plads.
Sofia er netop opstartet i dagpleje på grund af flytningen.
I morgen, mandag, starter jeg officielt på at skrive min BA, sammen med Pernille som bor i Odense.

... jeg kan næsten ikke trække vejret ... der sker SÅ mange ting lige i øjeblikket.
Vi havde sat vore lejlighed til salg, med den tro om, at den ikke blev solgt lige med det samme. Efter 5 uger er lejligheden så solgt, og de vil gerne overtage den i løbet af en måned! BUM!
Det kan vi jo ikke sige nej til, for ikke nok med at det var en dyr (men dejlig) lejlighed, så skal der skiftet vinduer og tag inden længe. Dette koster også en mindre formue. Vi havde måske regnet med at vi kunne være heldige at skulle flytte til Januar, men sådan gik det ikke... Så nu bor vi 3 mennesker på godt 40 m2 med toilet i gården ;-) Det er nu meget hyggeligt, men ikke for evigt..
Vi prøver på at finde ud af hvad vi vil.. Som situationen er lige pt. kan vi jo ikke købe hus for flere millioner, men vi vil gerne have et stort hus til små penge (klart ikke?). Vi har været ude at kigge på lidt forskelligt, men billederne snyder SÅ meget. Det var faktisk været noget være lort skrammel, som vi ikke har gidet at bo i.. Vi kunne jo også leje en lejlighed, men vi har det krav, at der skal være 4 værelser, og det er heller ikke billigt. Så hellere finde et lille hus - så det arbejder vi på..

Ja, og så opdagede vi pludseligt at jeg var gravid. Vi prøvede for nogle måneder siden, uden held, og blev så enige om, at vi ville vente til jeg var tættere på at få job, da jeg jo så kunne få barsel med løn. Sådan gik det heller ikke. Fandt ud af for 4 mdr siden at der var en grund til at jeg havde så ømme babser. Det var IKKE tante rød der skulle på besøg. Jeg er nu 8 fulde uger henne. Tirsdag skal jeg til læge og have lavet vandrejournal. Det glæder jeg mig til.
Jeg synes der er laaaang tid til jeg skal til nakkefoldsscanning. Jeg er jo ikke helt sikker på hvor langt jeg er henne, men var til en tidlig scanning omkring uge 5+0, og hun sagde at jeg skulle regne med termin den 17.5.14, så det må vi jo så se..

Så skal jeg snart til at afslutte min uddannelse som sygeplejerskestuderende. Den 21.1.14, er jeg officielt færdig. Derfor skal jeg nu til at skrive min BA. Den kommer til at omhandle "sygepleje til unge kvinder med brystkræft, og de psykosociale aspekter". Spændende emne.
Jeg skal skrive med Pernille som bor i Odense. Vi er et godt makkerpar :-)

Så sker der vidst heller ikke mere sådan lige i øjeblikket; heldigvis :-)

1 kommentar:

  1. Stort tillykke med omstændighederne.
    Håber i snart finder noget andet at bo i .

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...