Pages

torsdag den 10. oktober 2013

Dagens nedtur..

Beklager det følsomme emne..
Jeg var så uendelig glad for min graviditet, men i den sidste uges tid, har jeg bare ikke følt mig gravid :-(
Jeg kontaktede min læge i går fordi jeg ikke længere havde symptomer på graviditet, i form af kvalme og ømme bryster. Jeg blev sendt til scanning, og ganske rigtigt, fosteret døde i 7+4, og jeg skulle efter sigende være i 8+5 :-( så nu ligger jeg her i min seng, dagen efter, og er i gang med en medicinsk abort...
Det som jeg ikke troede kunne ske for mig, er sket, og det gør SÅ ondt inden i.
Jeg er dødsens-angst for medicinen. Kan ikke læse nogen positive ting om den overhovedet. Det skulle blive en meget smertefuld oplevelse, både fysisk og psykisk. Dagen i dag skal bare overståes :-( :-( :-(

2 kommentarer:

 1. Åhhh nej da, føler med dig og sender dig en masse tanker. Håber ikke du går helt i spåner at det og at der snart er lys forude med en lille ny bebs på vej.
  Den eneste trøst jeg kan give i denne svære situation er, at kroppen har vist at der har været noget med baby som ikke skulle være der.
  Knus og mange tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene. Tak for dine søde ord :-) jeg har det efter omstændighederne fint :-) nu var baby jo ikke planlagt så det var ikke noget vi havde øvet os på i længe ;-) og hellere at det skete nu end om 2 mdr :-)
   Rigtig god weekend..

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...